Čarodějnická stezka

datum
30. 04. 2021 – 09. 05. 2021
místo

Malé čarodějky a čarodějové,
oprašte si košťata, vysavače a jiné dopravní prostředky a vydejte se na tajuplnou Čarodějnickou stezku, která je pro vás připravena od 30. dubna do 9. května 2021. 

Připravilo ji pro vás město Šlapanice a je okořeněna šlapanickými pověstmi. Stezka začíná u skautské klubovny na ulici Lidická (u průchodu vedle brány do areálu Cukrovaru). Na stejném místě najdete odpovědní lístky a mapu celé trasy, které si také můžete stáhnout a vytisknout z městského webu. Správný směr vám rovněž pomohou najít oranžové šipky. Občas budete možná muset trošku zapátrat kde se stanoviště nachází.

Na cestu se můžete vypravit v čarodějnickém kostýmu a poslat nám fotku na e-mail: sekretariat@slapanice.cz, kterou poté zveřejníme na městském FB. Nezapomeňte se cestou proletět na koštěti (poslouží k tomu libovolný klacek, který najdete) a pokud je vás více, můžete si udělat i malý závod.

Upozorňujeme, že trasa není vhodná pro kočárky.

POZOR: stanoviště č. 8 bylo z důvodu provádění terénních úprav přesunuto na lavičku pod myslivnou! Betonované místo bude obehnáno páskou.

Přejeme příjemnou zábavu a čarovnou Filipojakubskou noc!

Carodejnicka_stezka (JPG 905.13 kB)

Carodejnicka_stezka_cesta (JPG 334.68 kB)

Carodejnicka_stezka_instrukce (PDF 283.66 kB)

Carodejnicka_stezka_mapa (PNG 1.27 MB)

Carodejnicka_stezka_odpovedni_listek_A5 (JPG 290.86 kB)

Carodejnicka_stezka_odpovedni_listek_A5 (PDF 109.67 kB)